Eigenaar van Veekens Automotive

“Door mijn passie voor auto’s begon ik in 2018 mijn eigen autobedrijf."

Ik ben opgegroeid tussen de auto’s, daardoor is mijn passie ontstaan. Mijn studiekeuze was dan ook snel gemaakt en na de Havo begon ik met de opleiding HTS Automotive. Vanaf dat ik kon, heb ik bijbaantjes gehad in verschillende garages wat er voor heeft gezorgd dat ik veel praktijkervaring heb opgedaan. Mijn theoretische kennis en mijn praktijkervaring hebben er vervolgens voor gezorgd dat ik mijn eigen autobedrijf kon starten, waar ik elke dag met plezier mijn werk kan doen.

Waarom zou je kiezen voor Veekens Automotive?


Klantgericht
____________________________________

Al onze klanten worden gelijk behandeld. Of dat onze klanten nou komen voor een kleine reparatie of het aanschaffen van een nieuwe auto, wij nemen voor iedereen de tijd. 

Service 
____________________________________

Wij doen ons werk om klanten met een glimlach te zien vertrekken. Om deze glimlach te krijgen, proberen wij een hoge service en kwaliteit te leveren voor een goede prijs. 

Transparant 
____________________________________

Advies op maat en geen onnodige reparaties. Wij houden van eerlijkheid. Daarom worden alle reparaties eerst met de klant overlegd en wordt er van te voren een globaal kostenplaatje afgegeven. 

Kunnen wij je helpen?

Laat hier gerust je naam en telefoonnummer achter, dan nemen wij contact met je op.

    × Hoe kan ik je helpen?