Onze diensten

Als autogarage bieden wij verschillende diensten aan. Je kunt terecht voor het onderhoud van reparaties, maar daarnaast ook voor het kopen van een nieuwe auto en het verkopen van je auto. Bekijk al onze diensten hieronder.

We zien je graag bij Veekens Automotive!

Onderhoud


Jaarlijks onderhoud aan je auto is belangrijk om de kans op grotere reparaties te verkleinen. Wij voeren onderhoud uit aan personen auto’s en lichte bedrijfswagens. Benieuwd naar het onderhoud dat wij kunnen uitvoeren? Neem dan contact met ons op. 

Reparaties


Is je auto kapot of vertoont deze gebreken? Wij voeren reparaties uit aan personenauto’s en lichte bedrijfswagens, zowel benzine, diesel, elektrisch en hybride. 

APK


Heb je een melding gehad dat je auto binnenkort APK gekeurd moet worden of wil je je auto laten keuren voordat je hem verkoopt? Hiervoor ben je bij ons het juiste adres.

Airco-service


Werkt je airco niet meer zoals je gewend bent? Met onze kennis en geavanceerde apparatuur, kunnen wij alle auto’s met airco systemen repareren. De nodige certificaten voor de airco-service zijn ook aanwezig.  

Bandenservice


Voor alle soorten en maten banden kun je bij ons terecht. Wij leveren en monteren verschillende merken banden voor ieder budget. Zowel zomer-, winter- als All-season-banden. 

Occasions


Ben je op zoek naar een andere auto? Bekijk dan ons aanbod occasions. Staat er niks voor je tussen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en wij gaan op zoek naar een passende auto voor jou.

Kunnen wij je helpen?

Wil je gebruik maken van een van onze diensten? Je kunt gerust contact met ons opnemen door te bellen of te appen. Komt het nu even niet uit? Laat hier je naam en telefoonnummer achter en dan bellen wij jou.

    × Hoe kan ik je helpen?